Lokaler

Lokaler

Lediga lokaler

Vi har i dagläget fyra olika typer av lokaler lediga:

 – Vinterförvaring av bilar, husbilar, båtar med mera.
– Stor festlokal som kan hyras per tillfälle
– Garageplatser för att kunna mecka med ett fordon.
– Bastuflotte, hyra per tillfälle

Se mer information om varje lokal nedan eller kontakta oss på hej@lv1.se alternativt telefon 0764 27 18 21.

 

Vinterförvaring fordon

Vi kan erbjuda kallförvaring av fordon. Golvet är av målad betong och det är torrt och fritt från ohyra. Lokalen är ordentligt larmad med väktarutryckning. Portarna är 3,35 m höga och 3,2 m breda.

Riktpris är 700 för en bil och 1 000 för en husbil per månad. Båtar eller andra fordon behöver diskuteras baserat på vilken yta de tar upp.

Möjligheten att stå bredvid en racergalosch klass CS från 1949 går inte att beskriva med andra ord än unik. Båten är känd från filmen “Åsa-Nisse i full fart”.

Festlokal

Festlokal på 380 kvadratmeter godkänd för 150 personer. 

I lokalen finns fina stolar och bord för gästerna. Vidare finns en framdelen av en spårvagn som kan användas som talarstol (eller bar?). Tillgång till nyrenoverade toaletter inklusive en handikapptoalett. Lokalen är väl anpassad för handikappade. Möjligheten att öppna portarna och befinna sig ett fåtal meter från Göta Kanal ger stora möjligheter.

Under de vita tygstyckena gömmer sig kostverk på bilar. Dessa och de svarta vid fönstren är endast till för UV skydd när lokalen inte är uthyrd.

Hör av er för pris!

Garageplatser

Vi har ett begränsat antal platser för att mecka med bilar. Det är viktigt att det är en gäng som trivs ihop.

Lokalen är uppvärmd och har bra belysning och tillgång till 3-fas uttag med mera. Det ingår även hyllplatser för förvaring av delar/verktyg med mera. Det finns även en del verktyg att låna.

Vidare finns det kylskåp, micro och en yta för att fika.
Att sedan fiske ingår och rabatt på att hyra bastuflotten är något som är lite speciellt för detta garage  🙂

 

Bastuflotte

Vår bastuflotte ligger i kanalen på sommarsäsongen och på vintern står den precis på kanalbanken. Den går att hyra året runt. Den bokas här och sedan finns ved och tändmaterial i ett förråd precis bredvid bastun.